De ponymenkampen op De Ponyfarm worden begeleid door Peter de Koning uit Rijsbergen. Peter beoefend de mensport vanuit een semi-professionele insteek. Naast zijn reguliere baan heeft Peter een menstal opgezet van waaruit hij pony´s en paarden het menwerk beleert en begeleid hij ook mensen die het mennen willen gaan leren. Peter beschikt over diverse pony´s die hij kan inzetten voor een menworkshop of een mencursus. Peter rijdt met zijn pony´s zowel enkelspan, als dubbelspan, maar ook het vierspan zet hij regelmatig in bij wedstrijden. Peter heeft een titel Nederlands Kampioen op zak en rijdt in de nieuwe competitie regelmatig eerste en tweede plaatsen. Kortom een instructeur die zijn sporen dik verdiend heeft en die het erg leuk vindt om kinderen en jong-volwassenen het menvak bij te brengen.

Bij het mennen komt het volgende kijken: je dient minimaal 2 jaar ervaring te hebben met pony´s of paarden. Je dient bereid te zijn om de pony´s goed te verzorgen, evenals het mentuig en de kar. Je doet een workshop of een cursus niet zomaar voor de lol; het is een serieuse bezigheid waarbij je wel het koppie erbij dient te houden. Maar als je bereid bent alle instructies op te volgen en met enthousiasme de lesstof je eigen te maken, dan beleef jij de tijd van je leven! Niets mooiers dan een menkar met paarden sturen over bospaden en tussen de weilanden door. Ben jij de volgende die zich opgeeft en de uitdaging aan durft! Kom dan eens langs, bekijk onze Haflingers en de kar en maak een proefrit (wel eerst even bellen voor een afspraak). Ik weet zeker dat je je daarna meteen zult aanmelden!

DSC_2820

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA