Op De Ponyfarm worden speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar ponydagkampen georganiseerd.

Elke dag beginnen we om 10.00 uur met het voeren van alle dieren op De Ponyfarm. Tal van grote en kleine dieren wonen op De Ponyfarm zoals pony´s, konijntjes, cavia´s, kippen, poezen en hondje Spetter. Spetter is de grootste kindervriend op De Ponyfarm. Maar pas op….hij lust het liefst een koekje, plakje kaas of… een frikandel…. Deze zijn zo uit je handje gehaald! Na het voeren van de dieren gaan we meehelpen met het verzorgen van de pony’s. Poetsen, knuffelen, vlechten van de manen en het invetten van hun hoefjes vinden ze erg leuk. Daarna gaan we spelen met de pony’s, een ponyritje maken of in de menkar een rondje rijden. Hele leuke dingen met de pony’s doen is echt gaaf..zelfs een potje voetbal met ze. En na al het spelen, voeren, ‘werken’  en verzorgen gaan we lekker picknicken. ’s Middag gaan we dan leuke spelletjes doen, of knutselen, of met de hond spelen. Misschien ook wel leuk om een hoefijzer te versieren..! Maar mocht je nog lang niet moe zijn dan gaan we nog een speurtochtje doen in de Groensingel achter De Ponyfarm. Daar komen we hele leuke diertjes tegen, maar ook hele grote ‘vogels’ met pluimstaarten. Als de dag op De Ponyfarm bijna voorbij is gaan we de pony’s weer terugbrengen naar de Ponyboerderij. Daar  gaan de pony’s weer lekker op de wei om even lekker te rennen en te stoeien met elkaar. Kortom een heel leuk ponydagkamp waar van alles te beleven is, je heel veel ziet, leert en meemaakt! Om 16.00 uur is de dag op De Ponyfarm weer voorbij en komen papa of mama je alweer ophalen… maar gelukkig zijn er nog meer dagen om mee te doen! Maar….. kom snel eens kijken op De Ponyfarm of meldt je aan voor 1 van de vakantieweken. Zien wij je snel op De Ponyfarm!?

De Ponyfarm organiseert de dagactiviteiten voor groepsgroottes van maximaal 8 tot 10 personen. De Ponyfarm wil graag klein blijven om kwaliteit, service en persoonlijke aandacht te kunnen blijven bieden aan elk kind en aan elke activiteit. 

 

 

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA