De Ponyfarm biedt vrijwilligers de mogelijkheid om op een prettige en zinvolle wijze vrijwilligerswerk te verrichten. Het is op De Ponyfarm goed toeven in een gemoedelijke en aangename sfeer. Niets hoeft, alles mag. Op tijd een kop thee of koffie hoort erbij. Maar ook het praatje maken met andere vrijwilligers hoort erbij. Werken doen we op De Ponyfarm allemaal samen, dus je staat er nooit alleen voor. Hoe kom je nu in contact met ons vrijwilligerswerk?

Vanuit Stichting De Ponyfarm zijn er contacten met ContourDeTwern die binnen haar organisatie een aparte afdeling beheert genaamd Steunpunt Vrijwilligers. Via dit steunpunt kunnen vrijwilligers inzage krijgen in de vacaturebank van ContourDeTwern waar allerlei ‘werk’ aangeboden wordt. De vacatures van Stichting De Ponyfarm zijn in deze vacaturebank ook in te zien. De werkzaamheden die wij aanbieden zijn divers, dus voor ieder wat wils. Te denken valt aan: groenvoorziening, dierenverzorging, ponyverzorging, stalonderhoud, terreinonderhoud, gebouwenonderhoud, klusjes rondom de boerderij, interieurverzorging, renovatiewerken, nieuwe bouwprojecten, administratie, socialmedia, ict, pr & marketing en nog vele andere leuke bezigheden.

Mocht u toch rechtstreeks met ons uw vrijwilligerswerk willen bespreken dan kunt u contact opnemen nemen met Antoine Verhoeven via nummer 06-10713025 of stuur een mailtje naar info@deponyfarm.nl.

 U bent bij ons van harte welkom.

 

 

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA