De Ponyfarm heeft haar eigen PonyfarmTeam. Dit team bestaat uit 18 enthousiaste begeleiders en verzorgers onder leiding van Antoine, Jose en Indy. Dit team wordt verder gevormd door 18 ponymeisjes. De leden van dit team, Ponyrangers genaamd, zijn meisjes, het kunnen ook jongens zijn, tussen de 10 en de 16 jaar en zij hebben minstens 2 a 3 jaar ervaring met het berijden van pony’s of paarden. Zij vinden het fijn om met de pony’s en de kinderen om te gaan en deze te begeleiden. Ook vinden ze het heel gaaf om de pony’s te verzorgen en om deze te mogen rijden. Daarnaast vinden zij het leuk om de pony’s en de kinderen te begeleiden tijdens pony-activiteiten of pony-evenementen.

Wil jij ook Ponyranger worden op De Ponyfarm en ben jij 10 jaar met 2 tot 3 jaar ervaring, meldt je dan nu aan via info@deponyfarm.nl . Jij bent van harte welkom!

 

 

 

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA