Ben jij een ponymeisje die niets liever doet dan bij pony´s zijn, ze verzorgen en er mee knuffelen? Dan is De Ponyfarm op zoek naar jou!! Wij zoeken meisjes tussen de 9 en 16 jaar die minstens 2 a 3 jaar ervaring hebben (ook rijden) met pony´s of paarden en die dus graag met pony´s omgaan en het leuk vinden om deze te begeleiden tijdens pony-activiteiten. De bedoeling is dat je meehelpt met ponyfeestjes, ponyrijden, ponyworkshops, ponyevents en ponykampen.

Als Ponybegeleider maak je deel uit van het Ponyfarmersteam. Deze doen op jaarbasis hele leuke dingen zoals speurtochten, droppings, kampvuurbouwen met barbecue, logeerpartij op De Farm of een dag naar een tropisch zwemparadijs. Kortom jouw inzet beloont De Ponyfarm met hele leuke gezamenlijke activiteiten waarbij alle Ponyfarmers betrokken zijn.

Voldoe jij aan deze voorwaarden? En zie jij het helemaal zitten om lid te worden van ons team? Meldt je dan nu aan via info@deponyfarm.nl of bel met Antoine Verhoeven 06-10713025.

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA