Op dit moment wonen er 9 pony’s en een ezeltje op De Ponyfarm.

Het ezeltje heet Joris en is 8 jaar oud. Joris is een meisje en is 118 cm groot. Zij is helemaal grijs/wit.

Wij hebben 3 mini shetjes van 15 jaar. Deze shetjes hebben een gemiddelde schofthoogte van 83 cm. Zij heten Chico, Pinky en Basje en zijn jongetjes.

Dan is er nog een kleine shet van 4 jaar. Deze heeft een schofthoogte van 110 cm en heet Teddy. Deze kleine boef is zwart / wit gevlekt en is een meisje.

Dan is er nog een shet van 14 jaar. Deze heeft een schofthoogte van 115 cm en heet Rakker. Deze A-pony is helemaal zwart en is een meisje.

Verder is er een welshpony van 17 jaar. Deze heeft een schofthoogte van 126 cm en heet Shining Star (STAR). Deze B-pony is helemaal wit en het is een jongen,

We hebben ook nog 3 grote pony’s.

Een grote pony is een Haflinger van 22 jaar. Deze heeft een schofthoogte van 145 cm en heet Anne. Deze D-pony is heel zacht lichtbruin. Anne is onze gastpony.

Dan hebben wij ook nog een IrishCop van 12 jaar. Deze heeft een schofthoogte van 144 cm en heet Flash. Deze D-pony is zwart en is een jongen.

En dan is er nog een ConnemaraPony van 7 jaar. Deze heeft een schofthoogte van 146 cm en heet Blitz. Deze D-pony is een bruinschimmel en is een meisje.

Op korte termijn wordt de groep uitgebreid met nog 2 lieve pony’s. Alleen daar zijn wij nog naar op zoek.

 

Zo. Nu weten jullie wie onze vriendjes zijn op De Ponyfarm. En na de fotoshoot komen de foto’s ook op de site.

 

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA