Op De Ponyfarm worden allerlei themafeestjes georganiseerd. Zowel feestjes met als zonder pony zijn te boeken op De Ponyfarm. Ponyfeestjes zijn bijvoorbeeld Chico de Pony, My little Shettie, de Barbiepony, de Boerderijpony, de Cowboypony, de Circuspony enz. Alle feestje kunnen all-inclusive.

NIEUW !!  PonySupriseParty….een hele middag feest met jouw eigen pony. Wie wil dat nu niet …!

Welke thematische ponyfeestjes biedt De Ponyfarm aan:

  • A   My little Shettie
  • B   Pony in het Wilde Westen
  • C   Het Ponyrijfeestje Chico
  • D  De Barbiepony
  • E  Pony op de boerderij
  • F  Pony in het circus

A My little Shettie (Dit themafeestje is speciaal gericht op kinderen van 4 tot 6 jaar).
Tijdens dit feestje gaat het meer om het kennismaken met de pony’s en het poetsen, knuffelen en versieren ervan. Verder mogen de kinderen een uitgebreid ritje op de pony’s maken.

B Pony in het Wilde Westen (Dit themafeestje is speciaal gericht op kinderen van 4 tot 6 jaar).
Door het Wilde Westen tafereel na te spelen, cowboytje en indiaantje spelen, kunnen kinderen al spelenderwijs kennismaken met de pony’s. Pony’s vangen, poetsen, knuffelen en versieren. Verder mogen de kinderen een uitgebreid ritje op de pony’s maken.

TIP: Neem verkleedkleren mee voor een leuke fotoshoot!

C Het ponyrijfeestje Chico (Dit themafeestje is speciaal gericht op kinderen van 6 tot 9 jaar).
Tijdens dit feestje gaat het meer om het kennismaken met de pony’s. Dit is mogelijk door de pony’s te verzorgen door ze te poetsen, hoefjes te krabben, te knuffelen en in te vlechten. Verder gaan de kinderen leren waaruit het hoofdstel bestaat en hoe een pony wordt opgetuigd. Daarna mogen de kinderen diverse pony’s rijden en kunnen een uitgebreide buitenrit maken in de groensingel of in de rijbak. Begeleiding en informatie omtrent het rijden wordt gegeven door Tom Verhoeven. Alle pony’s hebben hun eigen verzorger en begeleider die tijdens het feestje de pony en de ruitertjes zullen begeleiden.

D De Barbiepony (Dit themafeestje is speciaal gericht op meisjes van 6 t/m 9 jaar).
Tijdens dit feestje gaat het meer om het poetsen, kammen, hoefjes doen en knuffelen én het versieren en verkleden van de pony’s voor de modeshow en de pony fotoshoot. Verder mogen de kinderen een uitgebreide rit op de pony’s maken.

TIP: Neem verkleedkleren mee voor een leuke fotoshoot!

E Pony op de boerderij (Aan dit themafeestje kan door elke leeftijdscategorie worden deelgenomen).
De pony maakt onderdeel uit van de dieren op De Ponyfarm. Kinderen leren samen met de pony’s de dieren op en rond de boerderij kennen. Dat wordt een hele ontdekking vol verassingen! Leuk voor kleine en grotere kinderen! De activiteiten worden dan enigszins voor de kleinste kinderen aangepast.

Voor de leeftijdsgroep 4 t/m 6 jaar wordt het thema My Little Shettie uitgebreid met het knuffelen en voeren van de overige dieren op De Ponyfarm. Een beleving voor de kleinste kinderen.

Voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 12 jaar volgt er een boerderijprogramma met o.a. het verzorgen van de pony’s, een kruiwagenrace, eierloopestafette, ponykoekhappen, e.a. activiteiten. Verder mogen de kinderen een uitgebreide rit op de pony’s maken. Een uitdaging voor de oudere kinderen op De Ponyfarm.

* 3 activiteiten kiezen uit: kruiwagenrace, wei-palen-estafette, strobalenrace, kippenei-loop, komkommerrace, koeie-koekhappen, wateremmerrace

F Pony in het circus (Aan dit themafeestje kan door elke leeftijdscategorie worden deelgenomen).

Hoog geëerd publiek komt dat zien, komt dat zien!!!

Tijdens dit feestje gaat het meer om samen met de pony’s en de andere kinderen in groepjes te leren rijden en om samen circuskunstjes in te studeren. Circuskunsten met de pony alsook zonder de pony. In de circuspiste vertoon je dan alle kunsten aan elkaar. Een aantal kunsten kunnen zijn: pony op het houtblok, pony met de bal, pony springt over een hekje, achterste voren zitten of liggen op de pony, en wat nog meer verzonnen wordt. De kinderen kunnen ook de pony versieren naar gelang de act. Verder kunnen de kinderen zelf jongleren, clownsact doen, optreden met de hond, optreden met de pony, konijn uit de hoed, e.a. acts. Tussendoor zijn er de pauzes voor een circusversnapering. Bijv. Limonade met snoepjes, of met chips, of popcorn of op het eind een ijsje of snoepzak.

TIP: Neem verkleedkleren mee voor een leuke fotoshoot!

06092014361ponydagkampen20161123_163209

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA