Op De Ponyfarm kunnen kinderen vanaf 3 jaar al kennis maken met onze mini shets Chico, Pinky, Basje en met het shetlanderveulen Teddy. Onder persoonlijke begeleiding kunnen de kinderen al een ritje op de pony maken. Maar ook voor oudere kinderen hebben wij grotere pony´s om te rijden. Er kan ponygereden worden in de bostuin van De Ponyfarm maar ook in de buiten- en de binnenbak (met verlichting). Ook is het mogelijk om een gezellige en veilige buitenrit te maken in de groensingel rondom De Ponyfarm. Een ultieme beleving voor alle kinderen, met speciale ontmoetingen tijdens de buitenrit…!

 Nieuw!!   De Ponyfarm heeft in het voorjaar van 2019 een overdekte, met verlichting uitgeruste, rijbak in gebruik genomen!! En.. het is een groot succes!! In de overdekte bak wordt niet alleen pony gereden, maar ook vinden er allerlei spelletjes bij slechtweer plaats.

333

 

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA