Het ontstaan van een Pony- en BoerderijBSO

 

Door de vele vragen van ouders of De Ponyfarm ook BSO-achtige activiteiten zou willen / kunnen organiseren, heeft  het team van De Ponyfarm doen besluiten om daar eens serieus naar te kijken.

Gezien de unieke ligging van de De Ponyfarm, deze is gelegen in het buitengebied van Tilburg Zuid-West, tussen de weilanden en de boerderijen en grenzend aan stadsbos 013, en de vele leuke activiteiten die De Ponyfarm nu al organiseert voor kinderen, zien de ouders mogelijkheden voor hun kinderen in een belevenisvolle en gezonde omgeving. Na een overlegfase van enkele maanden is dan uiteindelijk toch gekozen voor een proefperiode van 6 tot 12 maanden. De BSO wordt vormgegeven via het Ponydagkampconcept. Wij stellen geen vastomleinde contracten op. Uw kind kan komen wanneer u daar behoeften aan heeft. De kosten kunnen hierdoor niet vergoed worden vanuit een belastingvoordeelbudget. In de prijs is wel het ponyrijden, de drankjes, het lekkers en, indien van toepassing, het eten inbegrepen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden maak dan eens een afspraak of kom op zaterdag eens vrijblijvend langs voor een bezichtinging of een rondleiding. U bent bij ons van harte welkom.

BEZOEKADRES

De Ponyfarm
Bleukweg 2
5032 PN Tilburg
(Tegenover Koolhoven)

Telefoon: 06 – 107 130 25
Mailadres: info@deponyfarm.nl

Onderdeel van De Ponyfarm Groep

INFORMATIE

Voor meer informatie of voor het aanvragen van onze digitale brochure met prijslijst bel of mail ons. Voor offertes, datumopties of boekingen kunt u contact opnemen met Antoine Verhoeven.

SOCIAL MEDIA